Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, morcovi, pasta de curry, supa de legume si condimente.
Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie, apoi se adauga cartofii decojiti si taiati bucati groase, morcovii si pastarnacii taiati felii groase si se lasa la rumenit pe foc mare, 6-7 minute. Se adauga apoi pasta de curry, se toarna supa si se lasa la fiert. Se lasa la foc mediu si se adauga lintea, se acopera si se lasa la fiert inabusit 15-20 de minute. Se adauga peste mancare coriandrul si se mai lasa pe foc inca un minut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Mancare de spanac
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj