Legume picante

Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, morcovi, pasta de curry, supa de legume si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 700 gr cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 fire de pastarnac
  • 2 linguri pasta de curry
  • 1 l supa de legume
  • 100 gr linte
  • 1 legatura coriandru

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie, apoi se adauga cartofii decojiti si taiati bucati groase, morcovii si pastarnacii taiati felii groase si se lasa la rumenit pe foc mare, 6-7 minute. Se adauga apoi pasta de curry, se toarna supa si se lasa la fiert. Se lasa la foc mediu si se adauga lintea, se acopera si se lasa la fiert inabusit 15-20 de minute. Se adauga peste mancare coriandrul si se mai lasa pe foc inca un minut.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Mancare de spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii