Legume sote cu pulpe si ardei copt este o mancare delicioasa cu legume ce poate fi servita ca atare sau alaturi de niste pulpe la cuptor.
MOD PREPARARE
Pulpele se spala si se condimenteaza cu vegeta cu gust de gaina ,sare si piper,lasandu le la rece cca 30 minute(ptr a patrunde in ele condimentele)
Curatam morcovii,ceapa,1 ardei gras ,spalam toate legumele si le tocam rondele,ceapa si ardeiul inele ,iar rosile la fel,intr-o tigaie punem uleiul la incins si pe rand dam la sotat ,mocovii se lasa mai mult timp ptr a pastrunde bine uleiul in ei,fasolea verde se da pe sub un jet de apa si o dam la sotat,adaugam vegeta naturella,sare,piper dupa gustul fiecaruia,cand sunt gata se iau de pe foc punandu le pe o farfurie.
Punem intr-o tava de iena ulei si pulpele ,si le dam la cuptorul bine incins ,cca 20-30 minute ,.
Ardeiul gras se pune pe plita la copt,il decojim , adaugam ulei,sare si otet dupa gust.
Ansamblarea:
Punem un inel detasabil pe o farfurie,si incepem :1 rand de rosii,1 rand ceapa,1 rand fasole verde ,morcovii si in mijlocul morcovilor am pus ceapa,pulpa se pune intr o parte (sprijinite de legumele sotate),ardeiul copt ,motul este busuiocul verde. si POFTA BUNA!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii