Legume umplute

Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deop

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 6 ardei grasi
  • 6 dovlecei
  • 6 vinete mici
  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 100 g ulei
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deoparte timp de 1 -2 ore. Pregatim umplutura, la fel ca cea pentru sarmale. Se umple legumele pe trei sferturi, apoi se asaza intr-un vas uns cu ulei, se adauga apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, circa o ora si jumatate. Cand sunt gata, legumele umplute se pun intr-o tava, se presara cu cascaval ras si se lasa la cuptor 15-20 de minute, sa se gratineze.
Alte retete Spanac cu ciuperci Clatite cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca