Linte sote

Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg linte
  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • 1 pastarnac
  • verdeata

Mod de preparare

Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.

Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de

dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.

Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.

Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume

Spanac cu orez

Spanac cu carne

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.

Tocanita de pui cu ceapa si galuste
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca