Se tin cubulete la muiat (~1/2h)in apa cu sare. Intr-un teflon se rumeneste o ceapa, (usturoi optional) dupa care se adauga rosii sau ghiveci din zarz
Se tin cubulete la muiat (~1/2h)in apa cu sare. Intr-un teflon se rumeneste o ceapa, (usturoi optional) dupa care se adauga rosii sau ghiveci din zarzavaturi, se lasa putin la macerat pe foc potrivit. Se adauga cubuletele stoarse de apa, se condimenteaza (vegeta+piper), se adauga cam o legatura mica de patrunjel si dupa gust marar verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa