Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumeni
Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumenit. Se amesteca ceapa cu fasolea fiarta, gogosarii si costita. Se adauga bulionul si condimentele, dupa care se lasa la fiert, pana scade.
Mancarea se serveste cu castraveti murati.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Placinta cu carne
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa