Mancare de gogosari si fasole boabe cu costita

Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumeni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 6-7 gogosari
  • 300 gr fasole boabe
  • 500 gr costita
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • frunze de telina

Mod de preparare

Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumenit. Se amesteca ceapa cu fasolea fiarta, gogosarii si costita. Se adauga bulionul si condimentele, dupa care se lasa la fiert, pana scade.


Mancarea se serveste cu castraveti murati.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Tocanita de pui Placinta cu carne

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...