Mancare de gogosari si fasole boabe cu costita

Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumeni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 6-7 gogosari
  • 300 gr fasole boabe
  • 500 gr costita
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • frunze de telina

Mod de preparare

Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumenit. Se amesteca ceapa cu fasolea fiarta, gogosarii si costita. Se adauga bulionul si condimentele, dupa care se lasa la fiert, pana scade.


Mancarea se serveste cu castraveti murati.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Tocanita de pui Placinta cu carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...