Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumeni
Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumenit. Se amesteca ceapa cu fasolea fiarta, gogosarii si costita. Se adauga bulionul si condimentele, dupa care se lasa la fiert, pana scade.
Mancarea se serveste cu castraveti murati.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Placinta cu carne
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa