Mancare de muraturi

Mancarea de muraturi este ideala in perioada postului. Contine gogonele, gogosari, conopida, varza, morcovi si ceapa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 gogonele
  • 5 gogosari
  • 2 castraveti murati
  • 2 buchetele de conopida
  • 1 sfert varza taiata fasii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • ulei
  • boia iute
  • bulion
  • piper
  • delikat
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se taie muraturile cubulete, apoi pe pun pe foc mic, cu putin ulei. Se amesteca bine pana scade apa, apoi se adauga 1 lingura de faina dizolvata in apa, bulionul, piperul si delikatul. Se pune vasul in cuptor si se lasa pana se leaga sosul.


Se serveste cu mamaliga.
Alte retete de post:
Maioneza de post
Sarmale de post
Cornulete de post

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!