Pentru mancare de patlagele vinete cu rosii si usturoi trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun cateva minute in apa clocotita sarata.
Pentru mancare de patlagele vinete cu rosii si usturoi trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun cateva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa ce apa din ele s-a scurs se dau rondelele prin faina si se prajesc in ulei la foc potrivit pentru ca sa se patrunda bine. Se curata usturoi se prajeste usor cu putin ulei se adauga rosii curatate de coaja, 1 lingurita de zahar, sare se acopera cu capac si se fierbe pana se inmoaie usturoiul. Cand sosul este gata se aranjeaza vinetele frumos pe marginea unui platou iar la mijloc se toarna sosul de rosii cu usturoi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa