Mancarica de fasole

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Luam 1 ceapa si o taiem in sferturi apoi o asezam pe o tava impreuna cu rosiile cherry. Peste se adauga 1 lingura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve cu fasole a cate 400 g scursa si clatita
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 15g frunze de rozmarin
  • tocate
  • 300g rosii cherry taiate in jumate
  • 4 linguri otet balsamic
  • 4 linguri de parmezan
  • ras pe razatoarea mare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Luam 1 ceapa si o taiem in sferturi apoi o asezam pe o tava impreuna cu rosiile cherry. Peste se adauga 1 lingura de ulei si se da la cuptor timp de 20 min.

Separat intr-o cratita adaugam cealalta ceapa taiata marunt impreuna cu 2 lg ulei, usturoi, rozmarin si piper apoi o punem pe foc 10 minute. Se adauga fasolea si otetul si se mai lasa putin pe foc. Adaugam si legumele coapte si se serveste.

Mancarica de fasole are un gust fin acrisor.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Chifle cu lapte batut si rosii uscate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca