Mancarica de mazare

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata se inmoaie cu putina apa, daca est

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg mazare
  • 1 pahar de smantana
  • Patrunjel verde
  • Sare
  • Boia
  • Ceapa
  • Ulei

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata se inmoaie cu putina apa, daca este din conserva, se scurge zeama. Se da in clocot, se adauga smantana si patrunjelul verde tocat marunt. Se sareaza dupa gust si se ingroasa cu putina faina. Se serveste cu galuste ca mancare pentru pranz.
Alte retete culinare

recomandate

Vinete maioneza

Vinete umplute

Vinete coapte

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu crema de branza

Pentru ca mi-a ramas crema de branza de la Rulada aperitiv cu crema de branza, am facut aceste cosulete cu aluat congelat.

Cosulete cu crema de branza
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa