Mancarica de mazare

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata se inmoaie cu putina apa, daca est

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg mazare
  • 1 pahar de smantana
  • Patrunjel verde
  • Sare
  • Boia
  • Ceapa
  • Ulei

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata se inmoaie cu putina apa, daca este din conserva, se scurge zeama. Se da in clocot, se adauga smantana si patrunjelul verde tocat marunt. Se sareaza dupa gust si se ingroasa cu putina faina. Se serveste cu galuste ca mancare pentru pranz.
Alte retete culinare

recomandate

Vinete maioneza

Vinete umplute

Vinete coapte

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa