Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi. Se
Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi.
Se fierbe intr-un vas acoperit o ora. La fiert se adauga o lin-
gurita de sare.
Alte retete recomandate
Mazare cu pui
Salata de mazare
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa