Mazare batuta

Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se curata mazarea de resturile de teci, se spala in mai multe ape reci, apoi se pune la fiert cu apa calda, impreuna cu un morcov si doi cartofi.

Se fierbe intr-un vas acoperit o ora. La fiert se adauga o lin-

gurita de sare.
Alte retete recomandate

Mazare cu pui

Salata de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca