Mazare cu maioneza

azarea cu maioneza este o mancare cu legume delicioasa ce se poate servi ca si aperitiv. Se fierbe mazarea in apa cu putina sare, apoi se stoarce.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 3 galbenusuri - unul crud si 2 fierte
  • ½ pahar de smantana
  • ½ pahar de ulei
  • delikat
  • sare

Mod de preparare

Mazarea cu maioneza este o mancare cu legume delicioasa ce se poate servi ca si aperitiv. Se fierbe mazarea in apa cu putina sare, apoi se stoarce si se aseaza intr-un castron peste care punem maioneza amestecata cu smantana.


Mazarea cu maioneza se decoreaza cu marar verde tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...