Mazare dulce

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • supa de carne
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa

calda, la foc mic.

Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.

Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.

Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca