Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa
Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa
calda, la foc mic.
Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.
Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.
Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii