Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa
Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa
calda, la foc mic.
Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.
Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.
Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa