Mazare dulce

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa calda, la foc mic. Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • supa de carne
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Mazarea se spala bine si se fierbe in supa de carne sau apa

calda, la foc mic.

Cand s-a inmuiat, se adauga untul, ceapa si mararul, tocate marunt, sarea si zaharul.

Se continua fierberea pana cand mazarea este fiarta.

Se serveste calda cu friganele.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...