Se caleste mazarea in unt topit. Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile. Dupa ce a fiert, se adauga pat
Se caleste mazarea in unt topit.
Se lasa la foc potrivit, se adauga ceapa, tocata marunt, zaharul, sarea si laptucile.
Dupa ce a fiert, se adauga patrunjelul si mararul, tocate
marunt.
Se incorporeaza o lingurita de faina.
Se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Dupa ce se da vasul deoparte, se adauga smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare cu ficatei
Tocanita de mazare cu carne
Mazare cu ciuperci si iaurt
Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj