Mazare sote

Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • mazare verde conservata - 450 g
  • zahar - 10 g
  • unt - 40 g
  • marar verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea se inabusa in 40 g unt topit cu 50 ml apa, zahar si sare. Se adauga 1 din cantitatea de marar verde.

Mazarea sote se serveste calda, cu marar verde deasupra, ca garnitura la diferite preparate.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa