Mazare sote

Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • mazare verde conservata - 450 g
  • zahar - 10 g
  • unt - 40 g
  • marar verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea se inabusa in 40 g unt topit cu 50 ml apa, zahar si sare. Se adauga 1 din cantitatea de marar verde.

Mazarea sote se serveste calda, cu marar verde deasupra, ca garnitura la diferite preparate.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...