Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina, taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea. Se amesteca bine, se toarna apa sau
Se topeste untul, se adauga ceapa, tocata marunt, slanina,
taiata cubulete, morcovii, taiati rondele si mazarea.
Se amesteca bine, se toarna apa sau supa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba acoperit, pe foc mic, circa 1 ora.
Dupa acest interval, in functie de preferinte, se poate adauga zaharul.
Se amesteca usor. inainte de a se servi, se presara cu marar si patrunjel, tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Salata de varza rosie
Salata de cruditati
Salata de sfecla rosie cu hrean
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa