Mincarica de mazare

Se caleste in ulei incins ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba 15 min. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mazare
  • 50 ml ulei
  • o legatura ceapa verde
  • 2 cepe uscate potrivite
  • un morcov
  • 3 cartofi
  • 3-4 rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste in ulei incins ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele. Se adauga mazarea si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba 15 min. Se curata cartofii de coaja, se taie in bucati mari si se adauga peste mazare. Cind cartofii si morcovii sunt fierti se pun rosiile decojite, taiate marunt, sare, piper dupa gust si se mai lasa sa fiarba 10 min. La final se adauga marar tocat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...