Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tom
Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tomate, ierburile aromate si condimentele. Se mai fierbe circa 30 de minute, apoi se adauga bucatile de rosii si cartofi, putin orez si se mai fierbe la foc mic 30 de minute.
Se serveste abia a doua zi.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti
Nu ai de ce sa petreci ore intregi in bucatarie pentru a pregati masa. Cu blatul Alka Pizza casei prepari o pizza...
Pizza cu ton - blat Alka Pizza CaseiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.