Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tom
Se taie legumele, apoi se inabusa in ulei incins 10 minute. Se acopera cu supa si se lasa la fiert, pe foc mic 20 de minute. Se adauga piureul de tomate, ierburile aromate si condimentele. Se mai fierbe circa 30 de minute, apoi se adauga bucatile de rosii si cartofi, putin orez si se mai fierbe la foc mic 30 de minute.
Se serveste abia a doua zi.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti
Andra Mihail ne invită la Ostropel de pui, acest fel de mâncare tradițional românesc cu pui suculent, sos de...
Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparatPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura