Mix de boabe in sos de tomate

Mancare de post

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe potrivite
  • 200 gr.mazare congelata
  • 3 linguri ulei de Masline
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • 1 conserva fasole rosie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/2 cana apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar si patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata, apoi se spala si se toaca marunt. Punem ceapa la sotat in ulei pentru 2-3 minute la foc iute. Adaugam ardeiul congelat, apoi mazarea congelata. Reducem focul,adaugam o jumatate cana apa plata si lasam sa se gateasca legumele la foc potrrivit cca 10 minute. Adaugam apoi boabele de porumb scurse si clatite, pe cele de fasole rosie, de asemenea scurse si clatite de apa in care au fost conservate. Potrivim de sare si piper, adaugam pasta de tomate. Presaram marar si patrunjel si servim. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor

Reteta de preparare a papanasilor Trebuie sa va prezint o scurta situatie din care sa intelegeti cat de importanti sunt...

Reteta de preparare a papanasilor
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii