Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de
Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de margarina se marunteste deasupra. Verdeturile se toaca marunt, se amesteca in lapte, amestecand continuu, se sareaza si se adauga piper, apoi se toarna peste morcovi. Vasul pentru cuptor se acopera cu folie de aluminiu, apoi la foc mic, se scade aprox. 45 minute. Atunci este gata, daca morcovii raman putin crocanti si au absorbit tot laptele.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Crutoane de paine
Mazare sote
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj