Morcovi la cuptor

Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g morcovi
  • 50 g margarina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • cateva fire de arpagic verde
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • un varf de cutit piper macinat

Mod de preparare

Morcovii se curata si se taie rondele. Se unge cu putina margarina un vas pentru cuptor cu pereti inalti. Se aseaza rondelele de morcov, iar restul de margarina se marunteste deasupra. Verdeturile se toaca marunt, se amesteca in lapte, amestecand continuu, se sareaza si se adauga piper, apoi se toarna peste morcovi. Vasul pentru cuptor se acopera cu folie de aluminiu, apoi la foc mic, se scade aprox. 45 minute. Atunci este gata, daca morcovii raman putin crocanti si au absorbit tot laptele.
Alte retete legume recomandate

Ciuperci umplute

Crutoane de paine

Mazare sote

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii