Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se si membrana alba), apoi s
Stoarcem lamaia in prima faza. Morcovii se dau pe razatoare si se pun intr-o salatiera. Se curata portocala (indepartandu-se si membrana alba), apoi se taie rondele. Se amesteca portocalele si zeama lasata de ele cu morcovii, apoi cu merele, taiate felii subtiri si stropite in prealabil cu zeama de lamaie. Se toaca patrunjelul.
Se amesteca branza cu zeama de lamaie ramasa, apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se poate adauga si putina boia de ardei, dupa preferinta. Se amesteca acest sos cu morcovii si fructele.
Compozitia se presara cu patrunjel verde si se da la rece pana se intrepatrund aromele.
Acest preparat se serveste ca aperitiv
Alte retete recomandate
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
O idee super rapidă și delicioasă pentru o gustare pe placul întregii familii. Pentru a pregăti aceste Sendvișuri...
Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa