Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert. Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran.
Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert.
Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran. Amestecam usor ca sa nu se zdrobeasca, se acopera cu un capac.
Rosiile se taie si se calesc imrpeuna cu mazarea fiarta in ulei incins. Adaugam busuioc verde si patrunjel tocat marunt.
Orezul se amesteca cu legumele calite, se condimenteaza cu sare.
O prajitura extraordinara, delicioasa, plina ochi de ciocolata, care an de an sta pe masa noastra de sarbatoare....asa ca...
Buturuga de CraciunPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura