Orez cu rosii si busuioc

Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert. Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g orez
  • 50g margarina
  • un praf de sofran
  • sare
  • piper alb macinat
  • 2-3 fire busuioc verde
  • 200g mazare
  • 300g rosii cherry

Mod de preparare

Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert.

Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran. Amestecam usor ca sa nu se zdrobeasca, se acopera cu un capac.

Rosiile se taie si se calesc imrpeuna cu mazarea fiarta in ulei incins. Adaugam busuioc verde si patrunjel tocat marunt.

Orezul se amesteca cu legumele calite, se condimenteaza cu sare.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca