Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert. Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran.
Spalam orezul si in fierbem incratita cu apa. Se adauga sare si un praf de piper. Se lasa la fiert.
Punem margarina dupa ce fierbe si praf de sofran. Amestecam usor ca sa nu se zdrobeasca, se acopera cu un capac.
Rosiile se taie si se calesc imrpeuna cu mazarea fiarta in ulei incins. Adaugam busuioc verde si patrunjel tocat marunt.
Orezul se amesteca cu legumele calite, se condimenteaza cu sare.
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa