Orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci

Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii coapte
  • ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • delikat
  • 2 pahare de orez (care va fi pus la inmuiat in apa rece 1 ora)
  • 4 pahare de supa de pui

Mod de preparare

Pentru orez sarbesc cu pulpe pui si ciuperci ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa,sare si delikat. Separat, se caleste ceapa in ulei pana se inmoaie, se adauga ardeiul gras taiat feliute si dupa 2-3 minute se adauga si rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pana cand rosiile se inmoaie si se adauga cele 4 pahare de supa in care a fiert puiul si cateva rondele de morcov. Se fierb impreuna aproximativ 15-20 minute, apoi se adauga orezul spalat si scurs bine. Se pune capac si se lasa la foc mic aproximativ 15-20 min. Cine doreste poate pune si ciuperci inainte de a se adauga rosiile.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca