Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute de fierbere se scurge bine spanac
Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute de fierbere se scurge bine spanacul de zeama, se raceste cu apa rece si se toaca foarte marunt. Separat se pune intr-un la incalzit intr-un vas, se adauga faina si se stinge cu lapte. Se adauga apoi spanacul, se potriveste la gust de sare, piper si zeama de lamaie. Se lasa la fiert pana cand scade. In acest timp se fierb ouale cleioase.
Spanacul se serveste dintr-un platou, cu ouale cleioase puse deasupra.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor
O fi cineva care sa nu iubeasca gogosile? Nu cred, dar suntem noi, doamnele, care ne retinem sa mancam, cu toate ca poftim...
Gogosi de post, vanilatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura