Oua cleioase cu spanac

Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute de fierbere se scurge bine spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 pahar lapte
  • 1 jumatate lingura faina
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute de fierbere se scurge bine spanacul de zeama, se raceste cu apa rece si se toaca foarte marunt. Separat se pune intr-un la incalzit intr-un vas, se adauga faina si se stinge cu lapte. Se adauga apoi spanacul, se potriveste la gust de sare, piper si zeama de lamaie. Se lasa la fiert pana cand scade. In acest timp se fierb ouale cleioase.


Spanacul se serveste dintr-un platou, cu ouale cleioase puse deasupra.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu pui si legume

Pizza cu pui si legume
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii