Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min. Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se
Se curata si se spala spanacul; se opareste apoi in apa clocotita cu sare cca 1 min.
Scoatem cu lingura de spuma, se trece prin jet de apa rece si se stoarce.
Se decojesc ouale si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se desprind din albusuri si se amesteca
impreuna cu patrunjelul tocat, parmezanul si crema de branza.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de albusuri. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de oua la foc moale 2 min., cu umplutura in sus;
apoi se intorc si se mai prajesc cca 2 min.
Se scot si se pastreaza la cald.
Se curata usturoiul, se taie felii si se prajeste. Se adauga spanacul si se incalzeste putin.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Spanacul se asaza pe farfurii cu ouale si se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare
Pui umplut
Pui la cuptor
Urzici scazute
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura