Pasta de linte cu legume coapte

Pasta de linte cu legume coapte se prepara usor, este foarte aromata si sanatoasa. Pasta de linte se serveste alaturi de crutoane.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 cutie de linte Bonduelle
  • * 100 g smantana de casa
  • * 100 g seminte de dovleac
  • * 7 morcovi mici
  • * 5 pastarnaci
  • * 2 ardei kapia
  • * 3 cepe rosii
  • * 2 cepe albe
  • * 2 capatani usturoi
  • * 1 dovlecel
  • * ierburi de Provence
  • * cimbru verde
  • * ulei de masline
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Pentru ca imi place foarte mult lintea am incercat aceasta pasta de linte cu legume coapte, rezultatul....un deliciu !!!

Legumele curatate si spalate se taie bucati, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei de masline.
Se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence, cateva fire de cimbru verde, se adauga cateva seminte de dovleac si se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-40 minute.
Lintea se fierbe timp de 20 minute, apoi se strecoara.
Intr-un blender se pun legumele coapte, lintea fiarta si se formeaza o pasta.
Se adauga smantana de casa si semintele de dovleac ramase.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se poate servi.
Pofta buna!


Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's Passion Blog

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii