Pastai scazute cu usturoi si marar

Pastaile scazute cu usturoi si marar este o mancare delicioasa de legume, ce poate fi servita ca si garnitura.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastai galbene
  • 9-10 catei usturoi
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • 2 legaturi marar
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Curatati fasolea verde de capete si rupeti-le in 2-3 bucati. In uleiul incins adaugati 6 catei de usturoi striviti si caliti rapid. Adaugati apoi pastaile si continuati sa caliti inca 2-3 minute, amestecand des. Acoperiti pastaile cu 2 cani de apa, adaugati condimentele si mararul tocat marunt. Puneti capacul si fierbeti la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Verificati-le sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata le mai lasati la fiert cu capac.

Adaugati restul de 3-4 catei de usturoi striviti si fierbeti inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. La sfarsit se toaca o legatura de marar. Se pudreaza pastaile cu mararul in farfurie.


Pastaile scazute cu usturoi si marar se serveste ca si garnitura.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...