Paste cu ciuperci si rucolla

ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 1

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g ruccola
  • 1 rosie
  • 3 cepe verzi
  • 200 g paste scurte fara ou
  • sare
  • piper
  • 150 g ciuperci Champignon
  • 1 lingura ulei
  • 1 plic concentrat de sos bolognez
  • 50 g telemea zdrobita cu furculita

Mod de preparare

ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.

Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca

10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.

Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se

dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.

Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se

acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.

Alte retete

Salata mazare

Mazare cu ficatei

Ciulama ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole boabe cu sunca

In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...

Mancare de fasole boabe cu sunca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca