ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 1
ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.
Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca
10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.
Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se
dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.
Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se
acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.
Alte retete
Salata mazare
Mazare cu ficatei
Ciulama ciuperci
In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...
Mancare de fasole boabe cu suncaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj