Paste cu ciuperci si rucolla

ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele. Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 1

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g ruccola
  • 1 rosie
  • 3 cepe verzi
  • 200 g paste scurte fara ou
  • sare
  • piper
  • 150 g ciuperci Champignon
  • 1 lingura ulei
  • 1 plic concentrat de sos bolognez
  • 50 g telemea zdrobita cu furculita

Mod de preparare

ISe curata ruccola si se rupe bucati. Se taie rosia bucatele. Ceapa verde se taie rondele.

Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare cca

10 min. Se taie ciupercile felii si se calesc in ulei; se sareaza si se pipereaza.

Se adauga concentratul de sos bolognez si rosiile; se

dau in fiert. Se adauga ceapa verde si se amesteca.

Se scurg pastele si se repartizeaza pe farfurii; se

acopera cu 2/3 din cantitatea de sos. Se presara cea mai mare cantitate de ruccola si telemea si se toarna restul de sos.
Se orneaza cu restul de ruccola si telemea.

Alte retete

Salata mazare

Mazare cu ficatei

Ciulama ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...