Un patison (cca 600 g) cu coaja alba si tare, se spala, se taie in doua. Daca nu mai este fraged se scot semintele, se taie pe latime in felii de 0,5
Un patison (cca 600 g) cu coaja alba si tare, se spala, se taie in doua. Daca nu mai este fraged se scot semintele, se taie pe latime in felii de 0,5 cm latime si se curata de coaja.
Se bat 3 oua intregi, feliile de patison se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.
Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.
Un sfat pentru cei ce fac cura de slabire, sa scoata patisonul pane din tigaie pe prosop de hartie care absoarbe excedentul de grasime.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard...
Carnaciori de pui in aluatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj