Piept de pui cu struguri si banane

Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Pentru a pregati aceasta mancare va trebuie 2 felii de piept de pui.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de piept de pui
  • o banana
  • 50 g struguri negri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ardei gras
  • jumatate de dovlecel
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • smantana
  • cas proaspat
  • o rosie.

Mod de preparare

Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Se curata intai dovlecelul, se taie felii grosute pe jumatate si se pune la fiert in apa cu sare.
Se taie ceapa si se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se spala pieptul de pui, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se pune in tigaie
Intre timp, se taie usturoiul si ardeiul gras juliene si se curata banana, si se taie felii grosute si strugurii in jumatate.
Dupa ce s-a parpolit puiul se adauga ardeiul gras, usturoiul, banana si strugurii. Se lasa in tigaie pana se rumeneste carnea.
Intre timp, se iau dovleceii de pe foc, se scurg, se pun iar pe foc cu o lingura de smantana si cas razuit pentru 2 minute.


Se serveste o bucata de piept de pui, cu fructele deasupra, si langa, dovleceii, si dupa gust, o rosie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...