Piept de pui cu struguri si banane

Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Pentru a pregati aceasta mancare va trebuie 2 felii de piept de pui.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de piept de pui
  • o banana
  • 50 g struguri negri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ardei gras
  • jumatate de dovlecel
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • smantana
  • cas proaspat
  • o rosie.

Mod de preparare

Piept de pui cu struguri si banane este o reteta cu carne deosebita. Se curata intai dovlecelul, se taie felii grosute pe jumatate si se pune la fiert in apa cu sare.
Se taie ceapa si se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se spala pieptul de pui, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se pune in tigaie
Intre timp, se taie usturoiul si ardeiul gras juliene si se curata banana, si se taie felii grosute si strugurii in jumatate.
Dupa ce s-a parpolit puiul se adauga ardeiul gras, usturoiul, banana si strugurii. Se lasa in tigaie pana se rumeneste carnea.
Intre timp, se iau dovleceii de pe foc, se scurg, se pun iar pe foc cu o lingura de smantana si cas razuit pentru 2 minute.


Se serveste o bucata de piept de pui, cu fructele deasupra, si langa, dovleceii, si dupa gust, o rosie.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!