Pilaf de orez cu praz este o mancare de post delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta de orez aveti nevoie de ardei, bulion, praz,orez, patrunjel
Ardeiul se taie cubulete, iar prazul se taie bastonase.
Intr-o tigaie adanca se pun 3 linguri de ulei si se calesc ardeiul si prazul pana se inmoaie putin,apoi se adauga orezul spalat,delikatul si 2 cani de apa sau mai mult.
Se firbe pe foc mic pana prazul este moale si orezul fiert (daca mai este nevoie se mai adauga apa calda).Spre sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa la fiert.
Se serveste cu patrunjel verde! Particip la concursul „ Bucate romanesti pentru zile cand postesti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea.
Alte retete de post recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa