Piperchi

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumen

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. ardei capia rosii
  • 3 buc. ardei grasi
  • 3 gogosari
  • 2 cepe rosii
  • 6 catei usturoi
  • 6 rosii
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • 10 gr. sare
  • piper
  • curry
  • foi dafin
  • un ardei iute (sa fie iute tare!)
  • 100 gr. branza telemea de oaie
  • un pahar de iaurt (de prefetinta chisleag)
  • o legatura patrunjel si una de telina

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt in 75 ml ulei condimentat cu curry intr-o tigaie wok (sau un vas de tuci cu capac). Cand incep sa se rumenasca se adauga ardeii taiati felii subtiri, piperul, rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se din cand in cand. In acest timp se pregateste separat o omleta din 6 oua, 50 gr. de branza si un pahar de iaurt (chisleag). Se amesteca in permanenta in omleta sa nu prinda crusta si se stinge focul imediat ce incepe sa se prinda. Dupa expirarea celor 35 de minute se amesteca compozitia din tigaia wok cu omleta, se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul si telina verde. Se amesteca si se stinge focul lasandu-se tigaia wok cu capacul pe ea inca 10 minte.
Se serveste cu branza rasa deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...