Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Morcovii taiati si ei rondele, se pun la fiert in apa sarata, apoi se adauga broccoli si la
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Morcovii taiati si ei rondele, se pun la fiert in apa sarata, apoi se adauga broccoli si la final rondelele de praz. Odata fierte, legumele se strecoara, iar din apa in care au fiert, se retine 0.3-0.4 l. Ceapa taiata marunt se caleste in unt, apoi adaugam sunca taiata felii subtiri, se presara cu faina si se toarna in apa fiarta. Se adauga smantana, se razuieste branza si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare, piper, putin zahar si suc de lamaie dupa gust. Se raceste amestecand.
Se pregateste o tava unsa cu putin unt, se aseaza in ea cartofii si legumele, deasupra se toarna sosul, se presara cu branza rasa si se pune la copt la 200 grade C pentru 25-30 minute.
Alte retete legume recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Salata de spanac
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura