Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte in buchetele mici si se pune la fier
Cartofii se curata, spala, injumatatesc si se pun cca. 20 min. la fiert. Se curata conopida, se spala, se imparte in buchetele mici si se pune la fiert cca. 8-10 min. Se stoarca zeama de pe conopida si se opresc cam 1/2l din ea. Conopida se lasa sa se scurga.
Se incinge untul , se pune faina. Zeama de pe conopida cu laptele se pune peste si se amesteca incontinuu ca sa nu se faca cocoloase. Se fierbe cca. 5 min.
Se fierb ouale pe jumatate, ca sa nu fie prea tari. Se spala verdeturile si se taie marunt dupa care se amesteca in sosul de mai sus impreuna cu supa de legume si piperul.
Conopida se pune in sosul fierbinte si se incalzeste. Se scurg cartofii. Ouale se lasa la racit si spoi se taie in jumatate si se aseaza impreuna cu conopida si sosul intr-un bol. Cartofii se servesc langa ragout.
Se poate orna cu verdeata tocata marunt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii