Rasol de legume

Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 500 g carne
  • 3 castraveti murati
  • 3 cartofi
  • 100 ml supa de zarzavat
  • 1 lingura de bulion
  • ulei
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga

apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele, se calesc in putin ulei si se amesteca bine cu tocanita de carne.

Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, taiati

cubulete, si bulionul diluat cu putina supa.

Preparatul se poate servi dres cu o lingura de smantana.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...