Rasol de legume

Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 500 g carne
  • 3 castraveti murati
  • 3 cartofi
  • 100 ml supa de zarzavat
  • 1 lingura de bulion
  • ulei
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Carnea, taiata cubulete, se caleste in ulei, apoi se adauga

apa si se lasa la fiert. Separat, se curata si se taie zarzavaturile cubulete sau rondele, se calesc in putin ulei si se amesteca bine cu tocanita de carne.

Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii, taiati

cubulete, si bulionul diluat cu putina supa.

Preparatul se poate servi dres cu o lingura de smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...