Rosii umplute cu vinete si masline negre

Pentru rosii umplute cu vinete si masline negre rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 5 minute.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • salata de vinete
  • cateva frunze de patrunjel verde
  • 1 ardei gras
  • 6 masline negre

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu vinete si masline negre rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 5 minute, dupa care se asaza cu gura in jos sa se scurga. Se umplu apoi cu salata de vinete. Maslinele, din care s-au scos simburi, se desfac in doua si fiecare jumatate se pune capac la rosii. Din fisii de ardei se face un gratar deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...