Rosii umplute cu vinete si masline negre

Pentru rosii umplute cu vinete si masline negre rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 5 minute.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • salata de vinete
  • cateva frunze de patrunjel verde
  • 1 ardei gras
  • 6 masline negre

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu vinete si masline negre rosiile se spala, se golesc de seminte, se presara cu sare si se lasa sa stea cca 5 minute, dupa care se asaza cu gura in jos sa se scurga. Se umplu apoi cu salata de vinete. Maslinele, din care s-au scos simburi, se desfac in doua si fiecare jumatate se pune capac la rosii. Din fisii de ardei se face un gratar deasupra.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!