Rulada de legume cu bacon

Se taie zarzavatul cuburi, se toaca ceapa marunt, castravetii se taie betisoare. Carnea se sareaza, se pipereaza, apoi se unge cu un strat subtire de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura zarzavat
  • 2 cepe
  • 4 castraveti
  • 4 felii de carne de vita
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 8 felii bacon
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura faina
  • 200 ml vin rosu
  • 400 ml supa de carne
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Se taie zarzavatul cuburi, se toaca ceapa marunt, castravetii se taie betisoare. Carnea se sareaza, se pipereaza, apoi se unge cu un strat subtire de mustar. Se asaza cate 2 felii de bacon, peste carne, apoi castravetii si felii de ceapa. Se ruleaza strans, apoi se prajesc in uleiul incins. Se prajeste ceapa tocata, zarzavatul de supa si bulionul. Se adauga boiaua, faina, apoi se stinge cu 100 ml vin rosu. Se lasa totul sa dea in clocot, apoi se adauga ruladele, sarea si piperul. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 50 de minute. Se toarna supa din cand in cand, apoi se mai toarna 100 ml vin si se mai lasa la inabusit 20 de minute. Untul se inglobeaza la sfarsit, in sos.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...