Salata de legume cu friptura de vaca

Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri otet de mere
  • 1/2lingurita de miere
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei
  • 1 ardei gras (rosu si galben)
  • 1 castravete de salata
  • 12 felii friptura de vaca (sau felii de muschi afumat de vaca)

Mod de preparare

Se spala patrunjelul, se rup frunzulitele, apoi se toaca marunt. Se amesteca bine cu otetul, mierea, sarea si piperul. La final, se toarna uleiul. Se spala si se curata legumele. Se taie fin ardeii si castravetele. Se amesteca si se toarna peste ele dressingul si se pun la frigider. Se imparte amestecul de legume in patru portii, se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate) si se orneaza totul cu patrunjel.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii