Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 500 g mazare, unt, menta, marar si sare.
Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Cea din borcan nu este recomandata deoarece si-a pierdut deja fermitatea. In cazul boabelor de fasole verde este recomandat sa folositi doar boabe proaspete. Nu congelate, nu din borcan.
Se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare pentru doar cateva minute. Intr-un alt vas puneti sa se toeasca untul si puneti mazarea scurca acolo. Condimentati cu sare piper si daca doriti mai puteti pune si alte legume:morcovi,sparanghel sau broccoli.
Sote-ul de mazare cu menta serveste presarata cu marar si frunze de menta tocate. Daca doriti puteti presara si parmezan si frunze tinere de spanac.
O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj