Sote de mazare cu menta

Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 500 g mazare, unt, menta, marar si sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg mazare
  • 200 g boabe de fasole verde
  • 40 g unt
  • frunze de menta
  • parmezan
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Cea din borcan nu este recomandata deoarece si-a pierdut deja fermitatea. In cazul boabelor de fasole verde este recomandat sa folositi doar boabe proaspete. Nu congelate, nu din borcan.

Se fierbe mazarea in apa clocotita cu sare pentru doar cateva minute. Intr-un alt vas puneti sa se toeasca untul si puneti mazarea scurca acolo. Condimentati cu sare piper si daca doriti mai puteti pune si alte legume:morcovi,sparanghel sau broccoli.


Sote-ul  de mazare cu menta serveste presarata cu marar si frunze de menta tocate. Daca doriti puteti presara si parmezan si frunze tinere de spanac.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...