Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza
Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza, se pipereaza.
Se scade la cuptor dupa ce s-au adaugat trei felii subtiri de lamaie.
Separat se clocotesc in apa ficateii de pasare, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare. Cand ficateii s-au prajit se intorc si se acopera cu restul de vin si o rosie decojita si taiata in felii subtiri.
Se sareaza si se pipereaza, se acopera cratita si se fierb la foc mic un sfert de ora.
In mjlocul spanacului se pun ficateii
Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...
Desert rulada diplomatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj