Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza
Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza, se pipereaza.
Se scade la cuptor dupa ce s-au adaugat trei felii subtiri de lamaie.
Separat se clocotesc in apa ficateii de pasare, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare. Cand ficateii s-au prajit se intorc si se acopera cu restul de vin si o rosie decojita si taiata in felii subtiri.
Se sareaza si se pipereaza, se acopera cratita si se fierb la foc mic un sfert de ora.
In mjlocul spanacului se pun ficateii
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa