Spanac cu ochiuri

Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit. Se pune in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 6 oua
  • unt
  • sare
  • lapte
  • 1 lingurita de faina
  • usturoi
  • piper macinat

Mod de preparare

Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare.

Se scoate, se scurge bine si se toaca cu un cutit ascutit.

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.

Din si faina se face un sos care se pune peste spanac. Se scade la foc mic 30m min, se adauga putin usturoi si se rastoarna intr-un castron.

In restul de unt se fac sase ochiuri care se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se inconjioara spanacul cu ochiuri si se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''

De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...

Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca