Spanac cu oua

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare. Se scoate, si se scurge apoi se toaca. Se pune intr-o cratita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 6 oua
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 ceasca de
  • 1 lingurita de faina
  • usturoi
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam spanacul in mai multe ape, dupa care se clocoteste cinci minute in apa cu sare.

Se scoate, si se scurge apoi se toaca.

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare.

Din si faina se face un sos care se pune peste spanac.

Se scade la foc mic o jumatate de ora, se adauga putin usturoi tocat si se rastoarna intr-un castron. in restul de unt se fac sase ochiuri, care se sareaza si se pipereaza
Alte preparate din spanac

Rulada de spanac

Omleta cu spanac

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos

Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...

Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanos
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea