Spanac cu smantanica

Curatam si fierbem bine spanacul. Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 pahar de smintina
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • 1 ceasca de lapte

Mod de preparare

Curatam si fierbem bine spanacul.

Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt.

Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o cana de zeama in care a fiert, intr-o cratita emailata.

Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.

Cand a scazut bine, spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smintina.
Alte retete spanac

Rulada cu spanac

Pilaf cu spanac

Spanac ardelenesc

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa