Curatam si fierbem bine spanacul. Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt. Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o
Curatam si fierbem bine spanacul.
Se fierbe cinci minute, dupa care se scurge si se toaca marunt.
Se pune o lingura de unt impreuna cu spanacul si o cana de zeama in care a fiert, intr-o cratita emailata.
Se fierbe o ora la foc mic, cu putina sare si o ceasca de lapte dulce.
Cand a scazut bine, spanacul se introduce in cuptor, dupa ce s-a adaugat un pahar de smintina.
Alte retete spanac
Rulada cu spanac
Pilaf cu spanac
Spanac ardelenesc
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa