Se lasa sa se decongeleze spanacul. Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt cu morcovii cca 5 min. Se adauga spanac, oua, smantana,
Se lasa sa se decongeleze spanacul.
Taiem fasii morcovii. Se toaca ceapa si se caleste in unt
cu morcovii cca 5 min.
Se adauga spanac, oua, smantana, sare si piper. Se taie fasii pestele, se sareaza si se pipereaza.
Cuptorul il incingem. Se intind foile, se repartizeaza deasupra legumele, se presara cascaval si pesmet si se asaza deasupra pestele.
Se ruleaza si se asaza pe o tava unsa cu ulei, cu partea pliata in jos.
Se unge cu galbenus batut si se coace 30 min.
Alte retete recomandate
Salata de spanac
Rulada de spanac
Ciorba de spanac
O alta reteta de cornulete cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa