Se curatat spanacul si se spala. Il fierbem apoi il tocam. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca d
Se curatat spanacul si se spala. Il fierbem apoi il tocam. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina. Se adauga sare, dupa gust si se micsoreaza focul.
Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai alsa cinci minute sa fiarba impreuna cu spanacul.
Se serveste cu oua ochiuri
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa