Spanac cu unt

Se curatat spanacul si se spala. Il fierbem apoi il tocam. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • usturoi
  • faina

Mod de preparare

Se curatat spanacul si se spala. Il fierbem apoi il tocam. Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina. Se adauga sare, dupa gust si se micsoreaza focul.

Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai alsa cinci minute sa fiarba impreuna cu spanacul.
Se serveste cu oua ochiuri

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...