Spanac in stil italian

Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1/2 kg creier de porc
  • 100 g cascaval ras
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingurita de faina
  • 1 pahar de smintina
  • 2 oua
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • piper

Mod de preparare

Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se rade cascaval deasupra.

Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare, se mai. adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita. Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.

Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete cu spanac

Clatite cu spanac

Pilaf cu spanac

Ciuperci cu spanac

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni