Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se
Se spala spanacul si se pune taiat fisii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smintina. Se scade la foc mic si se rade cascaval deasupra.
Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare, se mai. adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita. Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.
Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete cu spanac
Clatite cu spanac
Pilaf cu spanac
Ciuperci cu spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa