Spanac italian

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana. Se scade la foc mic si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1/2 creier de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 lg unt
  • 1 lg faina
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • sare
  • 1 ceasca cu ulei
  • piper

Mod de preparare

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana.

Se scade la foc mic si se rade cascavalul deasupra. Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare se mai adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita.

Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.

Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti
Alte retete cu spanac

Ciorba cu spanac

Spanac

Budinca cu spanac

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise