Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana. Se scade la foc mic si se
Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana.
Se scade la foc mic si se rade cascavalul deasupra. Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare se mai adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita.
Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.
Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti
Alte retete cu spanac
Ciorba cu spanac
Spanac
Budinca cu spanac
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura