Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste. Il scurgem bine de t
Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste.
Il scurgem bine de tot apoi se toaca marunt cu lama unui cutit ascutit.
Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina.
Adaugam si sare, dupa gust. Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai lasa cinci minute sa fiarba impreuna cu
spanacul.
Alte retete
Salata cu spanac
Ciorba de spanac
Pui cu spanac
M-am insiprat de pe blogul Savori urbane
Desert cornulete cu nuca si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj