Spanac romanesc

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste. Il scurgem bine de t

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • usturoi
  • faina

Mod de preparare

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste.

Il scurgem bine de tot apoi se toaca marunt cu lama unui cutit ascutit.

Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina.

Adaugam si sare, dupa gust. Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai lasa cinci minute sa fiarba impreuna cu

spanacul.

Alte retete

Salata cu spanac

Ciorba de spanac

Pui cu spanac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa