Spanac sote

Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare. Cand a scaz

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 50g unt
  • lapte dulce

Mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare. Cand a scazut bine se pune pe un patou si se stropeste cu unt fierbinte.

Se serveste ca garnitura sau ca un fel de mancare, cu frigarui dulci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza Casei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca