Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la
Carotele se taie fasii lungi si se pun apoi la fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Sparanghelul se taie in jumatati si se adauga capetele de la baza peste carote. Se adauga dupa un minut si varfurile. Se pune untul, sucul de lamaie si zaharul intr-o tigaie la incalzit. Se adauga peste ele legumele scurse si se tin pana se glazureaza.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Vinete la cuptor Varza rosie cu mere Zacusca cu fasole
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa